Blog
Máte candida(plesne) - urobte si domáci test

Candida - kvasnice - ako huby rodu Candida, ktoré spôsobujú kandidózu (soor). Jedná sa o veľmi časté ochorenie, vážne oslabujúce organizmus. Ale huby sú často živé v našom tele, nespôsobujú žiadne príznaky, a preto človek nevie o tejto svojej chorobe.

Ponúkame vám jednoduchý test, ktorý vám pomôže zistiť prítomnosť Candida vo Vašom tele.

Test by sa mal vykonať v dopoludňajších hodinách, na prázdny žalúdok. Do skleneného pohára s čistou vodou pľuvneme dostatočné množstvo slín. Pozorujte pohár každých 15 minút, či vyzerá jeho obsah rovnako.

Takže, ak máte huby (kvasinky) Candida, bude obsah skleneného pohára vyzerať ako je popísané nižšie. Pokiaľ vidíte vlákno - ako "nohy" ktoré padajú a čiastočne oblačno slín klesajúce ku dnu a čiastočne plávajúce vo vode - vaše telo obsahuje živé kvasinky.

Ak vlákno nie je a sliny plávajú na hladine do hodiny, nemusíte sa obávať - vaše telo je bez plesní Candida.

Produkt C-free - odstrání kandidózu a šíreniu kvasiniek u mužov a žien.

Ale nebojte sa výsledku testu. Ak ste zistili, že máte kvasinky Candida, mali by ste začať čistiaci program od tejto huby a zmeniť jedálniček pre udržanie dobrej črevnej flóry. Produkt C-free podporuje úspešné odstránenie kandidózy, zabraňuje šíreniu kvasiniek u mužov a žien. Je nutné zlepšiť imunitu a zdravie. Katalóg produktov – C-free, balenie fľaša (114 ml)

Odborníci sa domnievajú, že viac ako 100 miliónov Američanov trpí kandidózou a prekvapivo nejde o epidémiu.

Kandidózu vyvolávajú kvasinkové huby rodu Candida. Malé množstvo kvasiniek, húb sa môže bežne nachádzať na koži, na sliznici a nemusia spôsobiť zápalové reakcie. Tieto mikroorganizmy sú súčasťou normálnej mikroflóry úst, pošvy a u väčšiny v hrubom čreve zdravých ľudí. Tieto huby sa nachádzajú v ovocí, zelenine, mliečnych produktoch, v odpadových vodách a pod. Rozmnožujú sa, stimulujú zápalový proces a najčastejšie sa vyskytujú v oblasti genitálií a močových orgánov. Ochorenie je spôsobené nielen prítomnosťou huby rodu Candida, ale aj ich rozmnožením vo veľkých množstvách.

Najčastejšie sa vyskytuje kandidóza so znížením celkovej a lokálnej imunity. Hoci pôvodcom kandidózy môže byť prenos sexuálny, vo väčšine prípadov Candida nie je spojená so sexom a pohlavne prenosnými chorobami. Prenos huby je kontakt, prípadne vzdušné cesty, ak sú užité potraviny obsahujúce kvasnice - ako huby (ovocie a zelenina napadnutá plesňou aj v malom množstve – nepomôže ani vyrezanie týchto nahnilých a plesnivých častí). Zistilo sa, že prenos plesní Candida z matky na novorodenca, je vo viac ako 70% prípadov.

Existuje kandidóza kože, vnútorných orgánov, zažívacieho systému, pľúc, močových ciest, pošvy, Candida sepsa.

Faktory, ktoré prispievajú k rozvoju kandidózy:

  • Príjem širokospektrálnych antibiotík, ktoré potláčajú normálnu črevnú mikroflóru sliznice a koži,
  • Sprchovanie,
  • Tehotenstvo (najmä v posledných 3 mesiacoch),
  • Diabetes,
  • HIV infekcie.

Je potrebné pripomenúť, že hlavnou príčinou nákazy je zníženie celkovej imunity a kandidóza je len jej vonkajší prejav. Preto odporúčame, spolu s odstránením kandidózy zistiť a odstrániť príčinu zlyhania imunity.

Produkt C-free prispieva k úspešnej liečbe kandidózy; zabraňuje rastu kvasiniek, ktoré spôsobujú kandidózu.

Zloženie:

Candida albicans 30C HPUS, pufer, upravené na hodnotu pH 4,5 s kyselinou askorbovou (z prírodných zdrojov), čistená (deionizovaná) voda, zodpovedajúca klasifikácia USP.

Použitie:

Terapeutická dávka (vyžaduje 2 balenia Ci-free): Vezmite 1 čajovú lyžičku lyžice Ci-free, zmiešanú s 60 ml vody s koralovým vápnikom denne večer po dobu 1 týždňa na lačný žalúdok. Potom, zvýšime dávky Ci-free až na 1 polievkovú lyžicu, zmiešanú s 60 ml vody koralovej vody. Užite večer na lačný žalúdok po dobu 13 dní;

Profylaktická dávka (1 balenie C-free): 1 čajová lyžička, s 60 ml koralovej vody , na lačno po dobu 1 mesiaca.

Maximálneho účinku je dosiahnuté kombináciou terapeutickej a profylaktickej dávky po dobu 45 dní. Pre vaginálnu kvasinkovú infekciu použijeme tampón navlhčený do polovice s C–free, ktorý zavedieme na noc do pošvy, pričom je nutné opakovať po dobu jedného týždňa vrátane perorálnej terapeutickej dávky.

Pre deti do 12 rokov: poradiť sa s lekárom.

Pre deti 12-16 rokov veku alebo dospelí vážiace menej ako 45 kg - polovica dávky.

03.02.2012 00:00
Vyhľadávanie:
Prihlásenie:
Táto stránka je stránkou nezávislého distribútora. Stránka používa materiály z oficiálnej webovej stránky Coral Club
Powered by: Ultracode CMS